Mercedes-Benz Slovenija
Mercedes-Benz Prigo
Piškotki
MERCEDES-BENZ

Uporaba piškotkov na strani

Star Import, d.o.o. uporablja piškotke v različne namene

Z njimi želimo omogočiti najboljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani ter jo nenehno izboljševati. Z njimi lahko prikažemo uporabi prilagojene vsebine in oglase, pri čemer sodelujemo z izbranimi partnerji. Ti partnerji vam bodo prikazovali oglase tudi na drugih spletnih straneh. Svojo prostovoljno privolitev lahko kadar koli prekličete. Več informacij in možnosti nastavitev najdete pod »Nastavitve« in v naših napotkih za varstvo podatkov.

Analitični piškotki

Spletne strani želimo nenehno izboljševati, da bodo uporabniku prijaznejše in zmogljivejše. V ta namen uporabljamo analitične tehnologije (tudi piškotke), ki anonimno merijo in vrednotijo, katere funkcije in vsebine na naših spletnih straneh so uporabljane in kako pogosto. Na podlagi teh informacij lahko izboljšujemo uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh.

_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
_utmv Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics

Tehnično potrebni piškotki

Tehnično potrebni piškotki in spletne tehnologije vam omogočajo dostop do spletne strani in njeno uporabo. To vključuje pomembne osnovne funkcije, kot so navigacija po spletni strani, pravilen prikaz v vašem spletnem brskalniku in prikaz vprašanja o privolitvi. Naša spletna stran brez teh spletnih piškotkov in tehnologij ne deluje.

Cookiescriptaccept Prikazovanje obvestila o piškotkih 1 leto prigo.mercedes-benz.si

Nastavitve piškotkov

Dovoli analitične piškotke: