Mercedes-Benz Slovenija
Mercedes-Benz Prigo
Podaljšano jamstvo
Vozite brez skrbi dalj časa.

Podaljšano jamstvo

Podaljšano jamstvo za vozila Mercedes-Benz vam nudi optimalno zaščito.

Podaljšano jamstvo za vozila Mercedes-Benz vam nudi optimalno zaščito. Z nakupom podaljšanega jamstva za vozila Mercedes-Benz ste eno ali dve leti po preteku tovarniške garancije dodatno zaščiteni pred nepričakovanimi stroški popravila – povsod po Evropi.

Izkoristite prednosti storitve:

  • celovito zavarovanje pred stroški popravil,
  • zavarovanje likvidnosti v primeru popravila,
  • veljavnost po vsej Evropi,
  • povečanje vrednosti vašega Mercedesa.

Hitra in prilagodljiva obravnava.

Znotraj države naj primere, ki jih krije jamstvo, obravnava vaš trgovec ,ki bo vse potrebno z veseljem uredil v vašem imenu. Obračun bo hitro in preprosto narejen neposredno med družbo CarGarantie in vašo avtohišo. Če je vaš trgovec predaleč od mesta nastanka poškodbe, lahko škodo, ki je nastala v času jamstva, 24 ur na dan prijavite na telefon za nujne primere družbe CarGarantie. Popravilo se lahko izvede na vsakem pooblaščenem servisu Mercedes-Benz v Evropi.

Povračilo vrednosti.

CarGarantie povrne pri popravilu celotno vrednost stroškov dela in materiala, tudi v primeru, če je vaš Mercedes utrpel več škod. Za več informacij se obrnite na vašega trgovca. Za zaščito stroškov popravila, je vse kar morate storiti to, da poskrbite za intervale vzdrževanja v pooblaščenih servisnih delavnicah Mercedes-Benz.

CarGarantie. Jamstvo strokovnjakov.

Družba CG Car-Garantie Versicherungs-AG je že približno 40 let najizkušenejši in vodilni strokovni zavarovatelj in ponudnik jamstev v Evropi. Skoraj vsi priznani proizvajalci/uvozniki in približno 22.000 kvalificiranih avtohiš vseh znamk sodeluje z družbo CarGarantie. Kot partner vaše avtohiše vam CarGarantie nudi varnost pri nakupu avtomobila. V primeru poškodb, ki jih krije jamstvo, poskrbijo strokovnjaki v avtohišah in pri družbi CarGaratie za nemoteno in hitro obravnavo jamstva.